Zorgboerderij de Badhoeve

Open dag in mei 2017

Wat was het een geslaagde dag. Goede sfeer, gezellig. Ondanks dat het weer het af en toe een beetje liet afweten met wat regen, bleven de bezoekers de hele dag door komen. We hebben heel veel familieleden van cliƫnten mogen verwelkomen, die wilden zien waar hun familie de tijd doorbrengt.
Er werden biologische producten verkocht, en kunst en handnijverheidsproducten. Verschillende externe relaties hebben zo bijgedragen aan het slagen van deze dag (zoals Sloterland, De Goede Buur, Kunst & Quiche en zorgboerderij De Straalhoeve). Er was koffie en thee, en koek in overvloed. In de loop van de dag werd ook van de popcornmachine gretig gebruik gemaakt.
Maar de meeste aandacht ging natuurlijk uit naar de dieren. De paarden en de ezels mochten voor het eerst dit jaar even de wei in. Niet al te lang, om niet meteen teveel vers gras binnen te krijgen. Ze galoppeerden er flink op los onder grote belangstelling van de bezoekers. Daarna was er ook veel aandacht voor de schaapscheerder, die onze 3 schapen van hun winterjas ontdeed. Kinderen die het durfden, mochten hem af en toe even helpen. De hele dag door waren er kinderen die aan de kleurwedstrijd deelnamen of aan een spelletje boerengolf. Voor het springkussen was ook veel belangstelling.
En tenslotte was er ook voor de biologische tuin veel aandacht. We konden drie nieuwe groente-abonnees inschrijven. Ook heeft een aantal bezoekers toegezegd, donateur te worden. Hieronder vind u een impressie van de dag in foto's. Klik op de eerste foto, voor een diashow.