Zorgboerderij de Badhoeve

Open dag in juni 2019

Het was een mooie dag. Gemoedelijk, gezellig. Het was prachtig zomerweer. Er werden biologische producten verkocht, en kunst en handnijverheidsproducten. Verschillende externe relaties hebben zo bijgedragen aan het slagen van deze dag. Er was koffie en thee, limonade en koek in overvloed. In de loop van de dag werd ook van de popcornmachine gretig gebruik gemaakt.
Maar de meeste aandacht ging natuurlijk uit naar de dieren en de veranderingen van het afgelopen jaar: de legkippen, die zich dagelijks inspannen voor de voedselbank, de jonge (loop-)eenden, de alsmaar mooier wordende groentetuin, de imker die de twee bijenvolken liet zien en de nieuwe ren voor de andere kippen.
Er was ook veel aandacht voor de schaapscheerder, die onze 3 schapen verlichting bracht bij het mooie weer. Kinderen namen deel aan de kleurwedstrijd of aan een spelletje boerengolf. Voor het springkussen was ook veel belangstelling.
Tenslotte werd met het aanbieden van enkele kado's, een voorschot genomen op het naderende afscheid van zorgboerin Monique.

Hieronder vind u een impressie van de dag in foto's. Klik op de eerste foto, voor een diashow.